17 april 2023

Wij zijn wederom genomineerd voor de Coiffure Award.

Lieve vrienden, familie & gasten, 

Het is alweer een tijd geleden dat wij via deze weg iets van ons hebben laten horen. Ondertussen is er wel een hoop gebeurd waarvan wij vinden dat we het met jullie moeten delen.

Misschien hebben de meesten van jullie het al vernomen, maar wij zijn wederom genomineerd voor de Coiffure Award. Niet één of twee keer, maar dit jaar wel vijf keer! Wij zijn echt mega trots dat wij de top tien van Nederland weer hebben weten te behalen. Op 14 mei weten we of wij opnieuw een (of meerdere) prijzen hebben gewonnen. Spannend! 

Helaas hebben wij ook verdrietig nieuws om te delen. De meeste van jullie weten het al, maar helaas moeten wij al een lange tijd onze lieve collega Dieuwke missen. Dieuwke is al sinds december ziek. Hoewel ze bezig is met haar herstel, heeft dit helaas nog een lange weg te gaan. Wij missen haar enorm, en jullie waarschijnlijk ook! Mochten jullie iets voor haar willen doen: ze houdt er enorm van om een kaartje van jullie te krijgen. Deze kaartjes mogen jullie bij de salon afgeven en wij zorgen ervoor dat ze bij Dieuwke terechtkomen. 

Jullie hebben vast al gezien dat onze fijne collega Marianne ook weer terug is! Als jullie door haar geholpen willen worden, dan kan dat op de donderdagen en in de vakanties. 

Ten slotte willen wij jullie ook graag voorstellen aan onze fantastische juniors: Nova en Tjallina. Deze fijne meiden lopen al ruim een jaar bij ons rond en kunnen al steeds beter zelfstandig werken. Vooral kleurbehandelingen kunnen zij al erg goed. Nova en Tjallina staan te popelen om jullie haar mooi te maken! 

Dit was hem weer voor deze keer, hopelijk tot snel! 

Liefs, team Capaldi

Adres

Kleine Kerkstraat 35

Telefoonnummer

058 - 216 02 26